Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπηση

Το Πάνθεον

Catering εταιρικών εκδηλώσεων


Κάθε επαγγελματική εκδήλωση πρέπει να έχει τη δική της ιδιαίτερη γεύση που ταιριάζει τόσο στις προσωπικότητες των συμμετεχόντων, όσο και στη θεματολογία του event.

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και ξεχωριστές ιδέες γευμάτων (breakfast, brunch, lunch, cocktail, dinner, finger food). Δημιουργούμε τις καλύτερες εντυπώσεις για τους πελάτες και τους συνεργάτες σας, με ποιοτικό φαγητό και εδέσματα. Έτσι λοιπόν, αναλαμβάνουμε την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για εταιρείες, συλλόγους, καταστήματα, εργοστάσια, υπηρεσίες δημοσίου, κ.ά., σε πολύ προσιτές τιμές.

Επιλέγουμε πρώτες ύλες από γνωστούς παραγωγούς, ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων αυτών και σε συνδυασμό με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους από την εταιρεία μας, σας προσφέρουμε ποιοτικά και γευστικά εδέσματα. Τα μενού μας περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία από εδέσματα, και τα προσαρμόζουμε ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.


Υπηρεσίες catering εταιρικών εκδηλώσεωνΦωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση


Περισσότερα

Διακόσμηση & στολισμός


Περισσότερα

Ζωντανή μουσική & Dj


Περισσότερα
Catering

Finger food & cocktails


Επίσης, αναλαμβάνουμε την διεξαγωγή των εγκαινίων του καταστήματός σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις σε μπουφέ, finger food και cocktails. Η άριστη ομάδα των chef, μετρ και σερβιτόρων μας, τα υψηλά ποιοτικά standards και η συνέπειά μας, θα στέψουν τα εγκαίνια του καταστήματός σας με τεράστια επιτυχία που θα συζητηθεί.

Είτε λοιπόν, πρόκειται για ένα επιστημονικό συνέδριο, για ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή ακόμα και ένα πιο ʺχαλαρόʺ εταιρικό event ή τα εγκαίνια ενός καταστήματος, τα μενού και η διακόσμηση του χώρου αποτελούν έναν από τους βασικούς παράγοντες που μας έχουν καταξιώσει σε αυτό το χώρο.


Επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε εταιρική εκδήλωση θέλετε να οργανώσετε!

Εξοπλισμός Catering