Προφίλ

Υπηρεσίες Catering

ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ


Το ΠΑΝΘΕΟΝ μετρά ήδη πάνω από δυο δεκαετίες, επιτυχημένης παρουσίας, στο χώρο του catering. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επιμεληθεί απόλυτα επιτυχημένες κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις, κάθε είδους.

Κεντρικό μέλημά μας αποτελούν, η ποιότητα της πρώτης ύλης, η άψογη εξυπηρέτηση και οι εξαιρετικές γεύσεις των μενού μας. Είτε πρόκειται για μία γαμήλια δεξίωση, είτε για μία βάπτιση, ένα εταιρικό event ή μία εκδήλωση στο σπίτι σας, να είστε απόλυτα σίγουροι ότι μαζί μας θα έχετε το αποτέλεσμα που φανταστήκατε.

Εγγύηση μας, όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί το πλούσιο πελατολόγιο μας. Μας εμπιστεύονται ο Όμιλος Λάτση, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Δήμος Αθηναίων, celebrities από το χώρο της showbiz, κ.ά.


Μετατρέπουμε κάθε κοινωνική εκδήλωση, κάθε δείπνο και κάθε συνεστίαση σε μία αξέχαστη εμπειρία.


Πρώτες ύλες


Τα «μενού» μας αποτελούνται από πρώτης τάξης αγνά υλικά, τα οποία έχουν χαρίσει στο ΠΑΝΘΕΟΝ την εξαιρετική του φήμη.


Εξοπλισμός


Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που πληροί όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας, ανανεώνoντας τον διαρκώς.


Λύσεις


Έμπειροι chef, maître και σερβιτόροι, συμβάλλουν για μια επιτυχημένη εκδήλωση, που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς & τους καλεσμένους σας.

Μενού ειδικά για εσάς

Δημιουργούμε με την βοήθεια έμπειρων chef εντυπωσιακά μενού!


Τα εντυπωσιακά μενού μας έχουν ως επίκεντρο την Ελληνική και τη Μεσογειακή κουζίνα με επιρροές από τη διεθνή γαστρονομία. Διαλέγουμε φρέσκα και εποχιακά προϊόντα, από έμπιστους και καταξιωμένους Έλληνες και ξένους παραγώγους. Θέλοντας, με αυτόν τον τρόπο να προσφέρουμε σε εσάς και τους καλεσμένους σας γεύματα εξαιρετικής ποιότητας. Επιπλέον στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας προετοιμάζουμε και τα απαραίτητα αρτοσκευάσματα, καθώς και τα είδη ζαχαροπλαστικής που επιθυμείτε να πλαισιώσουν γευστικά την εκδήλωσή. Ελάτε να φτιάξουμε το δικό σας μενού, που θα καλύπτει απόλυτα τις δικές σας ανάγκες και των καλεσμένων σας.


Επικοινωνία
Εξοπλισμός Catering