Στολισμός αυτοκινήτου γάμου

Ο στολισμός του αυτοκινήτου θα πρέπει να είναι προσεγμένος γιατί αντικατοπτρίζει την πρώτη εντύπωση της νύφης όταν φτάνει στην εκκλησία. Είναι ένα μικρό, αλλά εξίσου σημαντικό κομμάτι του γάμου. Είτε έχετε νοικιάσει μία λιμουζίνα, είτε κάποιο ιδιαίτερο αυτοκίνητο, είτε απλά είναι το δικό σας αυτοκίνητο, το να προσθέσετε κάποιες μικρές λεπτομέρειες πάνω του, είναι μια μικρή νότα στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα της ζωής σας.

Η εταιρεία μας, το Πάνθεον Catering συνεργάζεται με τα καλύτερα ανθοπωλεία για να αποκτήσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Μερικές ιδέες για τον στολισμό του αυτοκινήτου του γάμου σας μπορεί να είναι οι εξής:

  • Μπορείτε να αποτυπώσετε ένα λευκό αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου σας που να αναγράφει “Just Married”. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια προσθέτει στο αυτοκίνητό σας έναν κομψό σχεδιασμό και θα κάνει τις φωτογραφίες σας πιο διασκεδαστικές.
  • Υπάρχουν επίσης, αυτοκόλλητα που προσαρμόζονται με το επώνυμο του ζευγαριού ακολουθώντας φυσικά και το “Just Married”. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να προσθέσετε και μερικά μπαλόνια στις μπροστινές πόρτες του αυτοκινήτου σας.
  • Μία άλλη πρόταση για τον στολισμό του αυτοκινήτου σας είναι και η τοποθέτηση ενός banner με κομψή και μοντέρνα γραμματοσειρά για να γράψετε το “Just Married”. Μπορείτε επίσης, να προσθέσετε και κάποια μπουκέτα μικρών λουλουδιών δεμένα με τούλι στους καθρέφτες.
  • Η ανθοδέσμη είναι επίσης μια πολύ όμορφη και κομψή λεπτομέρεια για το καπό του αυτοκινήτου σας, σε συνδυασμό με γιρλάντα λουλουδιών στο παρμπρίζ.
  • Εάν όμως θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο για τον στολισμό του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να κορδέλες και μπουκέτα στους καθρέφτες, από τριαντάφυλλα ιβουάρ, γιοφύλλι και κορδέλα δαντέλας.

Σε κάθε περίπτωση, ο κατάλληλος στολισμός του αυτοκινήτου, του γάμου σας, αναδεικνύει τη χαρά αλλά και το μοναδικό σας γούστο. Γι’ αυτό το λόγο, η κατασκευή που θα τοποθετηθεί πάνω στο όχημά σας, θα πρέπει να ταιριάζει αρμονικά με το μήκος, τον όγκο και τον τύπο του, ώστε αυτή ανάμνηση να μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά σας.

Εξοπλισμός Catering